Sunbeam Festival

QUI SOM?

El Sunbeam Festival està organitzat per un equip apassionat de professionals de la música, l’entreteniment i el disseny. Amb anys d’experiència en l’organització d’esdeveniments i festivals, ens dediquem a crear experiències inoblidables. La nostra prioritat és assegurar-nos que cada moment del festival sigui màgic i que pugueu gaudir de la música i la diversió en un entorn segur i acollidor. Estem compromeses a oferir una selecció d’artistes de renom, així com a donar suport i promoure nous talents emergents. Treballem cada dia amb passió per garantir que el Sunbeam Festival sigui una experiència que no oblidaràs.

Cristina Bossacoma

Solanghi Balderrama

Lishu Huertas

Judith Farré

Nadia Diaz

RSC

En el Sunbeam Festival, estem compromesos i treballem per impactar positivament en la societat i el medi ambient. Entenem que tenim una responsabilitat més gran que només organitzar un festival de música. Aquí estan les àrees clau en les quals centrem els nostres esforços:

  • Sostenibilitat ambiental
    • Estem compromesos a reduir el nostre impacte en el medi ambient. Implementem pràctiques sostenibles com la gestió adequada de residus, el foment de l’ús de materials reciclables i la promoció del transport sostenible. Treballem per minimitzar la nostra empremta de carboni i col·laborem amb proveïdors i socis compromesos amb la sostenibilitat.
  • Inclusió i diversitat
    • Valorem la diversitat i creiem en la igualtat d’oportunitats per a tothom. Promovem la inclusió de persones de diferents orígens, gèneres, edats i capacitats. Treballem per crear un ambient acollidor i respectuós on tothom pugui gaudir de la música sense discriminació.
  • Participació comunitària
    • Reconeixem la importància de la nostra relació amb la comunitat local. Col·laborem amb organitzacions locals, oferim oportunitats laborals i promovem la cultura i l’art local. També estem compromesos amb el desenvolupament sostenible de les zones en les quals operem, contribuint al seu creixement i benestar.
  • Accions solidàries
    • Creiem en l’impacte positiu que podem tenir en les persones i les comunitats. Col·laborem amb organitzacions benèfiques i realitzem accions solidàries per ajudar els més necessitats. A través de campanyes de recaptació de fons i altres iniciatives solidàries, busquem donar suport a causes importants i fer una diferència real en la vida de les persones.

Estem compromesos amb aquesta responsabilitat social corporativa per tal de fer del Sunbeam Festival una força positiva en la societat i el medi ambient. Treballem de forma constant per millorar i innovar, vetllant perquè el nostre festival sigui un espai inclusiu, sostenible i solidari.