Sunbeam Festival

FAQ

Quan se celebra el Sunbeam Festival?


 El Sunbeam Festival té lloc del 28 de juny al 2 de juliol.

Quina és la capacitat d’assistents del festival?


El Sunbeam Festival acull fins a 10.000 persones.

Quin és l’edat mínima per assistir al festival?


L’edat mínima per assistir al Sunbeam Festival és de 12 anys, acompanyats pels pares. A partir dels 16 anys, es permet l’entrada amb autorització i a partir dels 18 anys, no es requereix cap documentació especial.

Hi ha entrades per a tots els dies del festival?


Sí, es poden adquirir entrades per a cada dia del Sunbeam Festival. També hi ha opcions per a passes de tot el festival.

Què passa amb els nens durant el festival?


El Sunbeam Festival està orientat a un públic jove i no es permet l’accés de nens.

Quins gèneres musicals són representats al festival?


El Sunbeam Festival ofereix una varietat de gèneres musicals, incloent pop internacional, pop català, pop espanyol, kpop i electrònica.

Hi ha serveis d’allotjament al festival?


Sí, disposem d’una àmplia zona d’acampada per a aquells que vulguin acampar durant el festival. També hi ha opcions d’allotjament local en col·laboració amb hotels i altres establiments.

Quins serveis s’ofereixen a la zona d’acampada?


A la zona d’acampada, trobaràs serveis de lavabos, electricitat, aigua i bar per garantir una estada còmoda i agradable.

Quins mitjans de transport es recomanen per arribar al festival?


Es pot arribar al Sunbeam Festival en cotxe particular o en transport públic, com ara autobús. Disposem de zones de pàrquing per als assistents amb vehicle propi.

Puc portar begudes o aliments des de casa?


Dins del recinte del festival, no es permet l’entrada amb begudes externes. No obstant això, a la zona d’acampada es permet portar begudes per a ús propi. Pel que fa als aliments, es recomana gaudir de l’àmplia oferta de foodtrucks i parades de menjar disponibles al festival.

Pregunta’ns