Sunbeam Festival

QUÈ FEM?

CONCERTS

FOODTRUCKS

En el Sunbeam Festival, no només oferim una experiència musical excepcional, sinó també una selecció variada de foodtrucks. Amb una gran varietat de menjars i begudes, garantim que trobaràs opcions delicioses que complementin la teva estada al festival.

Els nostres foodtrucks estan curosament seleccionats per oferir una àmplia gamma de cuines i sabors, tant per als paladars aventurers com per als amants dels clàssics. Des de delicioses opcions de street food fins a plats més elaborats, el nostre objectiu és satisfer tots els gustos i preferències.

Ja sigui que estiguis buscant una hamburguesa suculenta, un bon sushi o una deliciosa paella, els foodtrucks del Sunbeam Festival tenen alguna cosa per a tots. A més, no ens oblidem dels vegetarians i vegans, ja que també oferim opcions saludables i delicioses per a tots els estils de vida.

A més de la gran varietat de menjars, els nostres foodtrucks també ofereixen una selecció de begudes refrescants per acompanyar els teus àpats. Sigui que vulguis un refrescant còctel estiuenc, una cervesa artesanal o una beguda sense alcohol, estem segurs que trobaràs el que busques.

Amb els foodtrucks del Sunbeam Festival, no només alimentem el teu estómac, sinó que també et convidem a explorar i gaudir de la diversitat culinària que ofereixen. Vine i descobreix els sabors, les aromes i la passió culinària que ens acompanyen durant tot el festival.

Prepara’t per gaudir de deliciosos menjars de tot el món, un ambient vibrant i la millor música en el Sunbeam Festival. Els nostres foodtrucks seran una parada obligada per a tots els festivalers amb ganes de degustar, descobrir i gaudir d’una autèntica experiència gastronòmica al ritme de la música.