Sunbeam Festival

PRIVACITAT

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

El Responsable del Tractament és SUNBEAM FESTIVAL S.L., Carrer del Jaume II, 61, 25001, LLEIDA(LLEIDA).

Principis de privadesa

Des de Sunbeam Festival ens comprometem amb tu a treballar contínuament per garantir la privadesa en el tractament de les teves dades personals, i per oferir-te en cada moment la informació més completa i clara que puguem. T’animem a llegir detingudament aquesta secció abans de facilitar-nos les dades personals.

Si ets menor de catorze anys et preguem que no ens facilitis les teves dades sense consentiment dels pares.

En aquest apartat us informem de com tractem les dades de les persones que tenen relació amb la nostra organització. Començant pels nostres principis:

  • No sol·licitem informació personal, tret que sigui necessària per prestar-te els serveis que ens requereixis.
  • No compartim mai informació personal amb ningú, excepte per complir la llei, o comptem amb la teva autorització expressa.
  • Mai utilitzarem les teves dades personals per a finalitats diferents de les expressades en aquesta política de privadesa.
  • Les teves dades sempre seran tractades amb un nivell de protecció adequat a la legislació en matèria de protecció de dades, i no les sotmetrem a decisions automatitzades.

Aquesta política de privadesa l’hem redactat tenint en compte les exigències de l’actual legislació de protecció de dades:

  • Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).
  • Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).
  • Reial Decret 1720/2007, del 21 de desembre (RLOPD).

Aquesta política de privadesa està redactada amb data 25 de maig de 2023.

Amb motiu de la modificació de criteris de tractament, per tal de facilitar-ne la comprensió o d’adaptar-la a la legalitat vigent, és possible que modifiquem aquesta política de privadesa. Actualitzarem la data de la mateixa, perquè en puguis comprovar la vigència.Principis de privadesa

Des de Sunbeam Festival ens comprometem amb tu a treballar contínuament per garantir la privadesa en el tractament de les teves dades personals, i per oferir-te en cada moment la informació més completa i clara que puguem. T’animem a llegir detingudament aquesta secció abans de facilitar-nos les dades personals.

Tractaments que realitzem

tractament de contactes
  • Finalitat: Atendre les teves sol·licituds, peticions o consultes rebudes des del web, mitjançant correu electrònic o telefònic. Donar resposta a la teva sol·licitud i fer-ne un seguiment posterior.
  • Legitimació: Consentiment de l’interessat.
  • Destinataris: No se cediran dades a tercers.
  • Període de conservació: Conservarem les teves dades durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual s’ha demanat i per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar de la finalitat esmentada i del tractament de les dades.
tractament de clients
  • Finalitat: Gestionar les relacions amb els clients, facturació i cobrament. Enviament d’ofertes de productes/ serveis similars o complementaris dels que ens hagis comprat.
  • Legitimació: Relació contractual i interès legítim.
  • Destinataris: Les teves dades seran comunicades a les administracions públiques competents en els casos previstos a la legislació vigent, i amb els fins que aquesta legislació estableixi. Només els comunicarem a aquells tercers si resulten imprescindibles per a la prestació del servei.
  • Període de conservació: Conservarem les teves dades per un temps indefinit un cop finalitzi el termini obligatori per llei, o fins que sol·licitis la cancel·lació de les mateixes.
tractament de marketing
  • Finalitat: Proporcionar-te informació de productes i serveis que considerem que puguin ser del teu interès. A cada comunicació comercial tindràs l’oportunitat d’oposar-te a aquest tractament donant-te de baixa.
  • Legitimació: Consentiment de linteressat.
  • Destinataris: No se cediran dades a tercers.
  • Període de conservació: Conservarem les vostres dades durant un període indefinit. Els cancel·larem si ho sol·licites, o si després d’un cert nombre de correus electrònics, no fas cap acció.
tractament de RRHH
  • Finalitat: Valorar el currículum que ens facilitis per considerar-te en els processos de selecció de personal que puguem realitzar.
  • Legitimació: Consentiment de linteressat.
  • Destinataris: No se cediran dades a tercers.
  • Període de conservació: Conservarem les vostres dades durant un termini no superior a 5 anys.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Tens dret a sol·licitar-nos una còpia de les teves dades personals, a rectificar les dades inexactes o completar-les si estiguessin incomplets, o si escau suprimir-les, quan ja no siguin necessàries per als fins per als quals van ser recollits.
També tens dret a limitar el tractament de les dades personals ia obtenir les dades personals en un format estructurat i llegible.
Pots oposar-te al tractament de les teves dades personals en algunes circumstàncies (en particular, quan no hàgim de processar-les per complir un requisit contractual o un altre requisit legal, o quan l’objecte del tractament sigui el màrqueting directe).

Quan ens hagis atorgat el teu consentiment, el podràs retirar en qualsevol moment. En aquest moment deixarem de tractar les teves dades o, si escau, deixarem de fer-ho per a aquesta finalitat concreta. Si decideixes retirar el teu consentiment, això no afectarà cap tractament que hagi tingut lloc mentre el teu consentiment era vigent.

Aquests drets es poden veure limitats; per exemple, si per complir la teva sol·licitud haguéssim de revelar dades sobre una altra persona, o si ens demanes que eliminem alguns registres que estem obligats a mantenir per una obligació legal o per un interès legítim, com pugui ser l’exercici de defensa davant de reclamacions. O fins i tot en aquells casos on ha de prevaldre el dret a la llibertat dexpressió i informació.

Podeu contactar amb nosaltres per qualsevol dels mitjans indicats a l’apartat Responsable del Tractament d’aquesta política de privadesa, aportant una còpia d’un document que acrediti la vostra identitat (normalment el DNI).

Un altre dels teus drets és no ser objecte d’una decisió basada únicament en un tractament automatitzat, inclosa l’elaboració de perfils que produeixi efectes jurídics o t’afecti.

Davant de qualsevol vulneració dels teus drets, com ara que no haguem atès la teva sol·licitud, tens dret a presentar una reclamació davant de l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades. Aquesta pot ser la del vostre país (si vius fora d’Espanya) o l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (si vius a Espanya).