Sunbeam Festival

Avís LEGAL

RESPONSABLE DE LA WEB

El responsable d´aquesta pàgina web és: SUNBEAM FESTIVAL SA, amb C.I.F. A0000000 i domicili social a Carrer Jaume II, 25001 LLEIDA (LLEIDA). També pots contactar amb nosaltres a través del número de telèfon Nº 666666666 oa través de la següent adreça d’e-mail: festival@sunbeam.com Tota la informació relativa a privadesa, la tens a la nostra Política de Privadesa.

Propietat Intel·lectual i Industrial

El disseny d’aquest lloc web i els seus codis font, així com els èxits, marques i altres signes distintius que hi apareixen, pertanyen a SUNBEAM FESTIVAL SA i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Responsabilitat dels continguts

SUNBEAM FESTIVAL SA no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels quals es pugui accedir a aquesta web. SUNBEAM FESTIVAL SA tampoc no respon per la legalitat d’altres llocs web de tercers, que poguessin estar vinculats o enllaçats des d’aquest web.

SUNBEAM FESTIVAL SA es reserva el dret a realitzar canvis al lloc web sense avís previ, a fi de mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.

SUNBEAM FESTIVAL SA no serà responsable de l’ús que tercers facin de la informació publicada a la postal, ni tampoc dels danys soferts o pèrdues econòmiques que, de forma directa o indirecta, produeixin o puguin produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats per ús de la informació esmentada.

Reproducció de continguts

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats en aquesta web sense lautorització prèvia i per escrit de SUNBEAM FESTIVAL SA. Tota la informació relativa a privadesa, la tens a la nostra Política de Privadesa.

MENORS

Està estrictament prohibit que cap menor de 16 anys no accedeixi al festival, la l’acampada i VIP s’han de tenir almenys 18 anys.

Entrades Nominatives

Les entrades de l’esdeveniment són nominatives i només el titular podrà recollir la polsera. Es pot fer un canvi de nom fins a les 23:59 del 8 d’agost de 2023, pagant 15€.

REACCÉS

La polsera d’abonament general o acampada només permet un accés al dia. Per als accessos següents hauràs de pagar un encuny de reaccés, amb un cost de 15€ al dia, o 30€ els tres dies d’esdeveniment.