El nostre equip

Equip d’investigació

L’equip d’investigació, format per experts en història de l’educació de diverses universitats, estudia els cursillos de selecció professional de 1931-1936. Analitzen, des d’una perspectiva de gènere, la formació de mestres durant la Segona República i l’impacte de les polítiques educatives en la professionalització del professorat.

Laura Pujol – Universitat de Lleida

Especialitzada en història de l’educació i en les polítiques educatives de la Segona República Espanyola. Té un interès particular en l’anàlisi de gènere en el context educatiu.

Marc Rovira Pascual – Universitat de Lleida

La seva recerca se centra en la formació del professorat i en les innovacions pedagògiques durant la Segona República, amb una perspectiva de gènere.

Pau Serra Roca – Euskal Herriko Unibertsitatea

Expert en història de l’educació a Espanya, amb un enfocament en la comparació de sistemes educatius i les reformes educatives republicanes.

Laia Ferré Pujol – Universidad de la Rioja

Treballa en la història de l’educació, particularment en els programes de formació del professorat i les seves implicacions de gènere durant la Segona República.

Jordi Puig Ferré -Universidad de Extremadura

Se centra en l’estudi de les polítiques educatives republicanes i la seva influència en la professionalització dels mestres i mestres, amb atenció especial a la perspectiva de gènere.

Juan García López – Universidad de Extremadura

Experta en la història de l’educació de les dones i en els processos de formació del professorat durant la Segona República. La seva recerca inclou una forta dimensió de gènere.

Clara Vidal Costa – Universidad de Sevilla

investiga la història de l’educació i les polítiques educatives, amb un enfocament especial en les reformes republicanes i la seva influència en la formació del professorat.

Arnau Mas Vives – Universitat de Barcelona

Treballa en la història de l’educació i en els processos de professionalització dels mestres durant la Segona República, analitzant especialment les polítiques educatives des d’una perspectiva de gènere.

Equip de treball

L’equip de treball dona suport a l’equip d’investigació amb tasques com la recollida i anàlisi de dades històriques, revisió de documents, digitalització de materials i coordinació d’activitats del projecte.

Oriol Miret Casals – Universitat de Lleida

Se centra en la història de l’educació, amb un èmfasi en les polítiques educatives de la Segona República i la seva influència en la formació del professorat.

Nil Torre Sas – Universidad Complutense de Madrid

És expert en història de l’educació i polítiques educatives. La seva recerca inclou l’estudi comparatiu de les reformes educatives durant la Segona República, considerant una perspectiva de gènere.

Mario Canals Ferrer – Universidad de Valladolid

Treballa en la història de l’educació i en l’anàlisi de les polítiques de formació del professorat durant la Segona República, amb especial atenció a les implicacions de gènere.

Pol Prats Vila – Universitat de Barcelona

Especialista en història de l’educació i les polítiques educatives. La seva recerca se centra en els programes de formació de mestres i la seva evolució durant la Segona República.

Bruna Sanz Martí – Universitat de Girona

Investiga la història de l’educació amb un enfocament en les polítiques de formació del professorat i les qüestions de gènere durant la Segona República.

Guillem Recasens Bosch – Universitat de Barcelona

Expert en història de l’educació i en l’ús de tecnologies digitals per a l’anàlisi històrica. La seva recerca inclou l’estudi de les reformes educatives republicanes des d’una perspectiva de gènere.

Héctor Fusté Gili – Universitat Jaume I de Castellón

Treballa en la història de l’educació i les polítiques educatives, amb un interès especial en la professionalització dels mestres durant la Segona República i les implicacions de gènere.

Aina Riera Solé – Universitat Jaume I de Castellón

Se centra en l’estudi de la història de l’educació i les polítiques de formació del professorat durant la Segona República, amb una perspectiva de gènere.

Universitats col·laboradores

Universitat de Lleida
Universitat d'Extremadura
Universitat de Barcelona
Universitat de Girona
Universitat de Valladolid
Universitat Complutense de Madrid
Universitat de La Rioja
Universitat del País Vasc
Universitat de Sevilla