Inici > Preguntes freqüents

Quin tipus de productes de roba oferim?

Oferim una àmplia gamma de productes de roba amb els dissenys de la nostra il·lustradora. Entre ells s’inclouen samarretes, dessuadores, i més. Cada peça és acuradament seleccionada per garantir la millor qualitat i comoditat.

Com puc fer una compra?

Realitzar una compra a la nostra pàgina web és fàcil i segur. Simplement selecciona el producte que t’agrada, tria la talla i afegeix-lo a la cistella de la compra. Després, segueix els passos del procés de pagament per finalitzar la compra. Acceptem diferents mètodes de pagament per motius de comoditat.

Quin és el temps d’enviament?

El temps d’enviament pot variar segons la vostra ubicació i el mètode d’enviament seleccionat. Generalment, processem les comandes en un termini de 1 a 3 dies hàbils. Un cop enviat, el temps de lliurament pot prendre entre 5 i 10 dies hàbils dins del territori nacional i fins a 20 dies hàbils per a enviaments internacionals.

Ofereixen enviament internacional?

Sí, enviem els nostres productes a nivell internacional! Tot i això, tingueu en compte que els temps d’enviament poden ser més llargs i que els possibles impostos d’importació i tarifes duaneres són responsabilitat del comprador.

Quina és la seva política de devolucions?

Ens enorgulleix oferir una política de devolució flexible. Si per alguna raó no estàs satisfet/a amb la teva compra, contacta’ns dins dels 14 dies posteriors a la recepció de la comanda per sol·licitar una devolució o canvi. Tingueu en compte que els productes han d’estar en el seu estat original i sense ús per ser elegibles per a la devolució.