POLÍTICA D’ENVIAMENTS

Processament i temps d’enviament:

– Totes les comandes es processaran dins de les 48 hores posteriors a la seva recepció. El nostre equip s’encarregarà de personalitzar els senyals de trànsit d’acord amb les teves especificacions.

Una vegada que la comanda hagi estat processat, el temps estimat d’enviament dependrà de la ubicació de lliurament. Proporcionarem opcions d’enviament durant el procés de compra perquè puguis seleccionar la que millor s’adapti a les teves necessitats.

Enviament i costos:

Oferim una varietat de mètodes d’enviament de confiança per a garantir que la teva comanda arribi de manera segura i puntual. Els mètodes disponibles poden variar segons la ubicació de lliurament i es mostraran durant el procés de compra.

Els costos d’enviament es calculen en funció del pes, grandària i destí del paquet. Aquests costos es mostraran clarament durant el procés de compra abans de realitzar el pagament. Si realitzes una comanda per sobre d’un cert valor o durant una promoció especial, podries ser elegible per a rebre enviament gratuït. Qualsevol càrrec addicional, com a impostos o aranzels d’importació, seran responsabilitat del client.


SOSTENIBILITAT

A Way Home estem compromesos amb la sostenibilitat. Ens preocupem profundament per l’impacte que les nostres activitats comercials poden tenir en el medi ambient. A través de la nostra dedicació a la sostenibilitat, busquem no sols reduir el nostre impacte ambiental, sinó també inspirar i educar als nostres clients sobre la importància de prendre decisions responsables En els següents apartats, et convidem a conèixer les nostres iniciatives i compromisos específics relacionats amb la sostenibilitat.

· Materials Sostenibles:

A la nostra botiga, ens esforcem per utilitzar materials sostenibles en la producció de les nostres senyals de trànsit personalitzades.

Busquem proveïdors que ofereixin opcions respectuoses amb el medi ambient, com a materials reciclats o provinents de fonts renovables. A més, ens assegurem que els materials utilitzats compleixin amb els estàndards de qualitat i seguretat per a garantir la durabilitat dels nostres productes.

· Embalatge Ecoamigable:

Reconeixem la importància de reduir l’impacte ambiental de l’embalatge en el procés d’enviament. Per això, ens comprometem a utilitzar materials d’embalatge ecoamigables sempre que sigui possible. Optem per embalatges reciclables i biodegradables per minimitzar els residus generats. A més, intentem utilitzar la grandària d’embalatge adequat per a optimitzar l’espai i reduir la necessitat de materials addicionals.

· Eficiència Energètica i Reducció d’Emissions:

Busquem constantment maneres de millorar l’eficiència energètica i reduir les nostres emissions. En les nostres operacions diàries, fem un ús responsable de l’energia i promovem pràctiques de conservació. A més, treballem amb proveïdors d’enviament que es preocupen per la sostenibilitat i ofereixen opcions de transport amb baixes emissions de carboni. D’aquesta manera, contribuïm a reduir la nostra petjada de carboni en el procés d’enviament dels productes.