Terminis i condicions

Els presents Termes d’Ús i Condicions de Compra (d’ara endavant, “Condicions”) estableixen els termes pels quals es regeix l’ús d’aquesta pàgina web (www.olympos.com) i la compra de productes en aquesta.

Li preguem que llegeixi atentament les presents Condicions, així com la nostra Política General de Privacitat i Política de Cookies, totes dues disponibles en la pròpia pàgina web. Aquestes Condicions podran ser modificades, per la qual cosa és la seva responsabilitat llegir-les periòdicament a fi de conèixer aquelles que es troben vigents en el moment de realitzar la seva compra. En cas que tingui algun dubte, pot contactar-nos en el telèfon 973 702 700 o enviant un correu a info.es@olympos.com.

1. Introducció

L’informem que OLYMPOS, S.L. és la societat encarregada de centralitzar la comercialització dels productes OLYMPOS. Així, els presents Termes d’Ús i Condicions de Compra són aplicable a la relació entre OLYMPOS, S. a., (d’ara endavant, “OLYMPOS” o la “Companyia”) i Vostè (d’ara endavant, el “Client”), quant a totes aquelles transaccions que realitzi en el lloc web www.olympos.com (d’ara endavant, “Botiga En línia”).

OLYMPOS, S.L., és una entitat mercantil de nacionalitat espanyola, amb domicili en Carrer de Jaume II, CP 25001, Lleida (Lleida – Espanya)

2. Dades i compromís del client

La informació o dades personals que el Client ens faciliti seran tractats d’acord amb el que s’estableix en la Política General de Privacitat del Grup OLYMPOS, així com en les Polítiques específiques de privacitat de cada formulari web.

En fer ús de la present pàgina web, el Client consent el tractament de les seves dades i manifesta que els mateixos són veraces i corresponen amb la realitat. Per això, el Client es compromet a:

i. Fer ús d’aquesta pàgina web únicament per a realitzar consultes o comandes legalment vàlides;
ii. No realitzar cap comanda falsa o fraudulenta. En cas d’existència d’indicis de falsedat o frau, OLYMPOS queda autoritzat a anul·lar la comanda i informar les autoritats pertinents. Així mateix, OLYMPOS no assumeix cap mena de responsabilitat sobre els danys i/o despeses que d’això puguin derivar-se.
iii. Facilitar a OLYMPOS la seva adreça de correu electrònic (mail), adreça postal i/o altres dades de contacte de manera veraç i exacta. Així mateix, el Client consistent que OLYMPOS pugui fer ús d’aquesta informació per a contactar-li, en cas de ser necessari.
iv. No realitzar un ús indegut d’aquesta pàgina web mitjançant la introducció intencionada en la mateixa de virus, troians, cucs, bombes lògiques o qualsevol altre programa o material tecnològicament perjudicial o nociu. El Client no tractarà de tenir accés no autoritzat a aquesta pàgina web, al servidor en què aquesta pàgina es troba allotjada o a qualsevol servidor, ordinador o base de dades relacionada amb la nostra pàgina web. L’incompliment d’aquesta clàusula podria portar aparellada la comissió d’infraccions tipificades per la normativa aplicable.

El Client declara ser major de 18 (divuit) anys i tenir capacitat legal per a celebrar contractes. En aquest sentit, OLYMPOS podrà comprovar, mitjançant els mitjans que estimi oportuns, el compliment del referit requisit.

3. Disponibilitat del servei i els productes Olympos

Els productes oferts en la present pàgina web únicament estan disponibles per al territori de Península Ibèrica i Balears (exclosos Ceuta i Melilla, va rostir com a apartats de correus). En cas que el Client sol·liciti el seu enviament fora del referit territori, OLYMPOS es reserva el dret a no acceptar i/o anul·lar la comanda.

Totes les comandes de productes OLYMPOS estan subjectes a la disponibilitat d’aquests. En cas de dificultats en el subministrament o en cas de falta d’estoc, OLYMPOS l’informarà mitjançant correu electrònic i reemborsarà al Client qualsevol quantitat que pogués haver abonat.

4. Política de canvis i devolucions

Si per qualsevol raó el Client no queda satisfet amb el producte adquirit en www.tous.com, disposa de 30 (trenta) dies naturals des de la data de compra per a retornar-lo.

OLYMPOS procedirà a reemborsar l’import íntegre del preu del producte utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat pel Client per a la transacció inicial. El reemborsament es realitzarà dins dels 14 dies naturals següents a la recepció de la mercaderia en els magatzems de OLYMPOS. No es reemborsaran les despeses d’enviament ni de devolució, en el seu cas. Únicament es retornaran les despeses d’enviament en el cas que OLYMPOS hagi lliurat un producte diferent per error, o amb algun defecte.

En el cas de dispositius electrònics, el termini per a fer el canvi és de quinze (15) dies naturals des de la data de compra, havent de trobar-se el producte en perfectes condicions, així com en el seu embalatge original.

Un transportista pot recollir el producte a retornar en la direcció que el Client triï (aplicable exclusivament dins del territori espanyol peninsular i a les Illes Balears. Queda exclòs Canàries, Ceuta i Melilla).

Els articles a retornar hauran de lliurar-se amb el seu corresponent certificat d’autenticitat. Així mateix, si el Client opta per aquesta alternativa, OLYMPOS recomana que guardi el rebut del missatger com a justificant de la devolució realitzada.

5. Propietat industrial i intel·lectual

El Client reconeix i consent que tot copyright, marca registrada i altres drets de propietat industrial i intel·lectual sobre tots els continguts de la pàgina web corresponen a OLYMPOS, o als qui van atorgar a OLYMPOS llicència per al seu ús.