POLÍTICA D’ÚS I PRIVICITAT

El dret a la intimitat i, en concret, el dret a la protecció de dades personals és un dels principis bàsics de Joieria OLYMPOS, S.L., part del Grup OLYMPOS (d’ara endavant, “OLYMPOS”), el qual es troba recollit en el seu Codi Ètic, disponible en la pàgina Web corporativa.

L’objectiu d’aquesta Política General de Privacitat (d’ara endavant, la “Política”) és explicar-li la forma en la qual OLYMPOS tractarà aquelles dades personals que puguin ser recaptats a través dels diferents formularis de les pàgines Web de OLYMPOS. Les seves dades personals seran tractats de forma estrictament confidencial, i només per a aquelles finalitats que vostè hagi consentit, tal com s’explica a continuació i, més detalladament, en cadascuna de les polítiques de privacitat específiques de cada formulari.

1. COMPROMÍS AMB LA PRIVACITAT

OLYMPOS està plenament compromès amb el compliment normatiu, especialment, el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea i la normativa relacionada amb la protecció de dades de caràcter personal vigent a cada moment, sent un objectiu prioritari per al Grup.

Per això, OLYMPOS ha pres la determinació d’implementar els següents principis, sent la privacitat la base en la qual es configuren tots els tractaments realitzats:

  • La transparència en el tractament de dades és una de les prioritats de OLYMPOS, per la qual cosa sempre que requereixi captar dades personals, l’informarà degudament a través de la política de privacitat corresponent, incloent, entre altres aspectes, les finalitats d’aquest tractament.
  • El tractament d’aquelles dades personals que siguin estrictament necessaris per a prestar-li el servei que, en el seu cas, sol·liciti.
  • L’accessibilitat i proactivitat, sempre que sigui possible, per a posar a la seva disposició mitjans senzills que li permetin controlar les seves dades personals.
  • La no cessió a tercers de les seves dades personals, excepte aquells proveïdors que prestin un servei a OLYMPOS, o aquells sobre els quals, prèviament, OLYMPOS li hagi informat i rebut el seu consentiment en aquest sentit.
  • La confidencialitat de les dades personals que siguin recaptats i tractats per OLYMPOS, garantint l’adopció de les mesures de seguretat adequades per a la protecció d’aquests.

2. CONFIDENCIALITAT I SEGURETAT

Les seves dades personals són molt importants per a OLYMPOS, per això es compromet a tractar-los amb la màxima confidencialitat i discreció, així com a implementar totes aquelles mesures de seguretat que consideri oportunes i raonables.

En aquest sentit, OLYMPOS declara i garanteix que ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per a evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades facilitades pels usuaris. Així mateix, OLYMPOS revisa constantment les seves mesures de seguretat per a assegurar que es trobin sempre al dia.

3. TRACTAMENT DE LES DADES

OLYMPOS únicament recollirà aquelles dades personals que vostè desitgi revelar voluntàriament, i, d’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li comunicarà que aquestes dades personals aportats en el moment del seu registre, o qualsevol altre facilitat a OLYMPOS per al seu accés a alguns dels serveis de la pàgina Web, seran incorporats en fitxers titularitat d’aquesta empresa.

Les dades que OLYMPOS pot sol·licitar de vostè són els següents:

  • Dades d’identificació. Informació concernent a una persona física que permet diferenciar-la d’altres en una col·lectivitat, com ara: nom; signatura autògrafa i electrònica; número d’identificació Fiscal; lloc i data de naixement; nacionalitat; fotografia; edat.
  • Dades de contacte. Informació que permet mantenir o entrar en contacte amb el seu titular, tal com: domicili; correu electrònic; telèfon fix; telèfon cel·lular.
  • Dades sobre característiques físiques. Informació sobre una persona física relativa a la seva fisonomia, anatomia, trets o particularitats específiques, com: mesures necessàries per a la fabricació dels productes.
  • Dades patrimonials o financeres. Informació concernent a una persona física relativa als seus béns, drets, càrregues o obligacions susceptibles de valoració econòmica, com poden ser: comptes bancaris, número de targeta de crèdit, número de seguretat.

El tractament de les seves dades personals pot resultar necessari a vegades per a donar compliment a determinades obligacions legals, o en relació amb qualsevol relació contractual que OLYMPOS pugui tenir amb vostè.

En els altres supòsits, i sempre que sigui oportú, OLYMPOS li sol·licitarà el seu consentiment per a tractar les seves dades personals.