Es veu un penjoll Jörmungandr OR
Es veu un penjoll Jörmungandr OR en una model.
Es veu un penjoll Jörmungandr OR
Es veu un penjoll Jörmungandr OR

PENJOLL JÖRMUNGANDR OR ROSA

44.99€

IVA inclòs


Característiques del producte


Aquest impressionant penjoll d’or mostra un penjoll de serp amb una cadena de Singapur a joc. La serp té un patró d’aura en V gravat a la seva pell per a un aspecte realista i viu. La cadena i la serp estan fetes d’acer inoxidable. A més, el collaret té una longitud ajustable de princesa, és hipoal·lèrgic, impermeable i no s’esvaeix ni perd color fins i tot en l’ús diari.

Una serp ve amb un fort simbolisme que es remunta a la història. Originalment, les serps simbolitzaven una força creativa de vida i fertilitat. A la bíblia, la serp té dos significats contrastats; un símbol del caos i l’inframón, així com un símbol de la vida, la curació i la fertilitat. Sovint, però, la serp es veu com una representació de la transformació i el renaixement.

Aquest collaret retrata la serp en la seva clàssica forma de S, capturant la bellesa inherent de la serp. Tant si t’identifiques amb el simbolisme de la serp com si no, l’encant i l’atractiu del collaret són suficients per elevar el teu estil qualsevol dia. Per completar el collaret, la serp porta la cadena de Singapur.


També podria agradart-te…

Es veu un penjoll Jörmungandr OR
PENJOLL JÖRMUNGANDR OR
Es veu un penjoll Jörmungandr de plata.
PENJOLL JÖRMUNGANDR PLATA
Es veu un penjoll poseidó de plata.
PENJOLL POSEIDÓ PLATA
Es veu un penjoll cupit.
PENJOLL CUPIT
Es veu un penjoll roma d'or.
PENJOLL ROMA OR