Condicions i privacitat

1. Informació del responsable i de caràcter general sobre aquestes Condicions Generals d’Ús.

1.1. En compliment del que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, t’informem que aquest lloc web (http://www.caselles). com), és propietat de Llibreria i Papereria Caselles S.A., proveïda de NIF A25043431 i amb domicili al c/Major 46, 25007 Lleida. Aquesta societat està inscrita al Registre Mercantil de Lleida, al Tom 1.236, Foli 20, Full L-24.636

D’ara endavant, Llibreria i Papereria Caselles S.A.
1.2. L’adreça de correu electrònic de contacte a la qual podreu enviar la vostra sol·licitud d’informació sobre qualsevol dels continguts que apareixen al present lloc web és caselles@lleida.com o al telèfon 973242346.

1.4. S’adverteix que per adquirir alguns dels nostres productes i serveis serà necessari el registre previ de l’Usuari, segons el procediment que es recull al lloc web, per al qual caldrà que l’Usuari faciliti una sèrie de dades personals necessàries per tenir accés als esmentats productes i serveis. L’obtenció i el tractament d’aquestes dades personals per part de Llibreria i Papereria Caselles S.A. estan sotmesos a les normes de la Llei Orgànica 15/1999 i, en particular, a les de la Política de Privadesa que es contenen a l’estipulació setena d’aquestes Condicions Generals. La condició d’usuari registrat permet, a més, navegar i accedir a la totalitat dels continguts publicats al present lloc web. Això no obstant, la mera condició de visitant o Usuari no Registrat permet la navegació per determinades pàgines del present lloc web accessibles al públic en general.

2. Objecte.

2.1. Aquest lloc web té per objecte donar a conèixer i permetre l’accés general de tots els usuaris d’Internet, a la informació, productes i serveis diversos oferts per Llibreria i Papereria Caselles S.A., així com l’oferiment als usuaris registrats de tota una sèrie de béns i serveis que s’exhibeixen a cadascuna de les pàgines web del present lloc web la contractació o adquisició dels quals està sotmesa a les “Condicions Generals de Venda” que es troben a la teva disposició en fer clic a l’enllaç corresponent amb aquest mateix nom.

2.2. Aquest Avís Legal té per objecte establir les Condicions Generals que regulen l’accés i ús general del present lloc web per part de tots els usuaris, de manera que, l’accés i l’ús de la mateixa, implica necessàriament el sotmetiment i l’acceptació de les citades Condicions Generals incloses en aquest Avís Legal. Per aquest motiu, Llibreria i Papereria Caselles S.A. recomana que l’usuari les llegeixi detingudament cada vegada que vulgui entrar i fer-ne ús ja que les Condicions Generals puguin patir algun canvi. En aquest sentit, Llibreria i Papereria Caselles S.A. es reserva la facultat de realitzar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, qualsevol modificació o actualització dels continguts i serveis, de les presents Condicions Generals i, en general, de quants elements integrin el disseny i configuració del present lloc web .

2.3. Per accedir als continguts i serveis de Llibreria i Papereria Caselles S.A. serà necessari el registre previ per obtenir la condició d’Usuari Registrat, segons el procediment que s’indica expressament a l’apartat Registrar-se del present lloc web. L’Usuari disposarà d’un nom d’Usuari i contrasenya o “password” (d’ara endavant i de manera conjunta les “Claus d’Accés”) de conformitat amb allò establert a les condicions generals d’ús del lloc web.

3. Ús del lloc web.

3.1. Els continguts inclosos en aquest lloc web es faciliten únicament a consumidors o usuaris finals. Qualsevol ús comercial no autoritzat dels mateixos, o la seva revenda, queden prohibits, llevat que es compti amb la prèvia autorització escrita de Llibreria i Papereria Caselles S.A.

3.2. En cas que l’Usuari procedeixi al seu registre per a la contractació o adquisició d’un servei ofert al present lloc Web, l’Usuari serà responsable d’aportar informació veraç i lícita. Si com a conseqüència del registre, es dotés l’Usuari d’una contrasenya, aquest es compromet a fer-ne un ús diligent ia mantenir en secret la contrasenya per accedir a aquests serveis. En conseqüència, els Usuaris són responsables de l’adequada custòdia i confidencialitat de qualssevol identificadors i/o contrasenyes que, si escau, li siguin subministrades per Llibreria i Papereria Caselles S.A., i es comprometen a no cedir-ne l’ús a tercers, ja sigui temporal o permanent, ni a permetre’n l’accés a persones alienes. Serà responsabilitat de l’Usuari la utilització il·lícita dels serveis per qualsevol tercer il·legítim que empri a aquest efecte una contrasenya a causa d’una utilització no diligent o de la pèrdua d’aquesta per l’Usuari. En virtut d’això, és obligació de l’Usuari notificar de manera immediata a l’adreça de contacte de Llibreria i Papereria Caselles S.A. sobre qualsevol fet que permeti l’ús indegut dels identificadors i/o contrasenyes, com ara el robatori, la pèrdua, o l’accés no autoritzat a aquests, a fi de procedir a cancel·lar-la immediatament. Mentre no es comuniquin aquests fets, Llibreria i Papereria Caselles S.A. quedarà eximida de qualsevol responsabilitat que es pugui derivar de l’ús indegut dels identificadors o les contrasenyes per tercers no autoritzats.

3.3. La utilització del present lloc web per qualsevol persona atribueix la condició d’Usuari de la mateixa, el qual accepta que l’ús esmentat és sota la seva exclusiva responsabilitat, per la qual cosa l’Usuari es compromet a observar diligentment i fidelment qualsevol instrucció addicional impartida per Llibreria i Papereria Caselles S.A. o per personal autoritzat de Llibreria i Papereria Caselles S.A. relativa a l’ús del present lloc web i dels continguts.

3.4. L’Usuari es compromet a no utilitzar la informació, les activitats, els productes o els serveis que Llibreria i Papereria Caselles S.A. posa a la vostra disposició per desenvolupar activitats contràries a les lleis, a la moral oa l’ordre públic i, en general, a fer-ne un ús conforme a les presents Condicions Generals. Per tant, l’Usuari s’obliga a fer servir els continguts de forma diligent, correcta i lícita i, en particular, es compromet a abstenir-se de: i) utilitzar els continguts amb finalitats o efectes contraris a la llei, a la moral i als bons costums generalment acceptades oa l’ordre públic; ii) reproduir o copiar, distribuir, permetre l’accés del públic a través de qualsevol modalitat de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l’autorització del titular dels drets corresponents o això resulti legalment permès i iii) emprar els continguts i, en particular, la informació de qualsevol classe obtinguda a través de la pàgina o dels serveis per remetre publicitat, comunicacions amb fins de venda directa o amb qualsevol altra classe de finalitat comercial, missatges no sol·licitats dirigits a una pluralitat de persones amb independència de la seva finalitat, així com a abstenir-se de comercialitzar o divulgar de qualsevol manera aquesta informació.

4. Responsabilitats i garanties.

4.1. Llibreria i Papereria Caselles S.A. no garanteix la licitud, fiabilitat, utilitat, veracitat o exactitud dels serveis o de la informació que es presten a través del present lloc web.

4.2. En conseqüència, Llibreria i Papereria Caselles S.A. no garanteix ni es fa responsable de: (i) la continuïtat dels continguts del present lloc web; (ii) l’absència d’errors en aquests continguts ni la correcció de qualsevol defecte que pugui ocórrer; (iii) l’absència de virus i/o altres components nocius al present lloc web o al servidor que l’allotja; (iv) la invulnerabilitat del present lloc web i/o la inexpugnabilitat de les mesures de seguretat que s’hi adoptin; (v) la manca d’utilitat o rendiment dels continguts del present lloc web; (vi) els danys o perjudicis que causi, a si mateix oa un tercer, qualsevol persona que infringís les condicions, normes i instruccions que Llibreria i Papereria Caselles S.A. estableix al present lloc Web oa través de la vulneració dels sistemes de seguretat de Llibreria i Papereria Caselles S.A.,

4.3. Tot i això, Llibreria i Papereria Caselles S.A. declara que ha adoptat totes les mesures necessàries, dins de les seves possibilitats i de l’estat de la tecnologia, per garantir el funcionament del present lloc web i evitar l’existència i la transmissió de virus i altres components perjudicials als usuaris. En qualsevol cas, Llibreria i Papereria Caselles S.A. no es responsabilitza dels danys i perjudicis que puguin patir els equips informàtics de l’usuari perquè aquest hagi accedit al portal o l’hagi utilitzat de manera indeguda o negligent.

5. Enllaços al present portal.

L’usuari que vulgui introduir un link des de la seva pròpia pàgina web al present portal haurà d’estar prèviament autoritzat i per escrit per part de Llibreria i Papereria Caselles S.A.

6. Propietat industrial i intel·lectual.

6.1. Tots els continguts de la pàgina web, entenent per aquests a títol merament enunciatiu els textos, imatges, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, links i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i codis font (d’ara endavant, “els continguts”), són propietat intel·lectual i industrial de Llibreria i Papereria Caselles S.A. o si escau, de tercers. De la mateixa manera, les marques, els noms comercials o els signes distintius són titularitat exclusiva de Llibreria i Papereria Caselles S.A. o, si escau, de tercers.

6.2. Queda prohibida la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició interactiva, extracció, reutilització, reenviament o la utilització de qualsevol naturalesa, per qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol dels continguts, llevat dels casos en què estigui legalment permès o sigui autoritzat expressament i per escrit pel titular dels corresponents drets. Llibreria i Papereria Caselles S.A. es reserva l’ús d’accions judicials civils i/o penals contra aquelles persones físiques o jurídiques i els seus representants que violin qualsevol dels drets de propietat industrial i intel·lectual esmentats.

6.3. La infracció de qualsevol dels drets esmentats pot constituir una vulneració de les presents disposicions, així com un delicte castigat d’acord amb els articles 270 i següents del Codi Penal.

7. Protecció de dades de caràcter personal.

7.1. A través del present avís i en compliment de larticle 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (d’ara endavant LOPD) Llibreria i Papereria Caselles S.A. informa als Usuaris del present lloc web sobre la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària, si volen facilitar-li les dades personals que li són sol·licitades al lloc web per a la prestació dels seus serveis.

7.2. També s’informa els Usuaris de la incorporació de les dades a fitxers, el titular i responsable dels quals és Llibreria i Papereria Caselles S.A. duent a terme un tractament informatitzat d’aquestes dades amb la finalitat de cursar la seva sol·licitud i, si escau, trametre informació comercial (per mitjans tradicionals i correu electrònic) sobre els productes i serveis oferts per Llibreria i Papereria Caselles S.A., així com els oferts per Llibreria i Papereria Caselles S.A. en altres pàgines web propietat de la nostra empresa per a això se li sol·licitarà el seu consentiment al moment de demanar les seves dades.

7.3. Llevat que específicament s’estableixi el contrari, es considerarà necessari completar totes les dades requerides als formularis. En el cas de no subministrar totes les dades estimades com a necessàries, Llibreria i Papereria Caselles S.A. podrà, depenent del cas, no cursar la sol·licitud concreta que s’efectuï.

7.4. L’Usuari haurà d’emplenar els formularis amb dades veritables, exactes, completes i actualitzades, responent dels danys i perjudicis que pogués ocasionar a causa de l’emplenament defectuós dels formularis amb dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades.

7.5. Llibreria i Papereria Caselles S.A. ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades personals exigides a la legislació vigent de protecció de dades, instal·lant les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i altres riscos possibles.

7.6. Igualment, Llibreria i Papereria Caselles S.A. es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades personals i del seu deure de guardar-les i adoptarà totes les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte en tot moment de l’estat de la tecnologia.

7.7. L’usuari o persona que el representi podrà exercitar en qualsevol moment el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, oposició d’acord amb allò establert a la LOPD i la resta de normativa aplicable a aquest efecte, dirigint una comunicació escrita i/o electrònica a l’adreça llibreria@caselles.com o postal al domicili de la societat, al c/Major 46, 25007 Lleida, on s’acrediti la identitat de l’usuari.

7.8. En cas que la Llibreria i Papereria Caselles S.A. prestarà algun tipus de servei especial en què determini unes previsions específiques diferents a aquestes, quant a la protecció de dades, tindrà primacia l’aplicació de les normes particulars indicades per a aquest servei en particular per sobre de les presents, en cas d’incongruència .

7.9. Llibreria i Papereria Caselles S.A. es reserva el dret a modificar aquesta política, informant prèviament els usuaris dels canvis que s’hi introdueixin.

8. Ús de galetes.

8.1. Una galeta és un fitxer de text que el servidor d’un lloc web transfereix al fitxer galeta del navegador i que s’emmagatzema al disc dur de l’ordinador de l’usuari. Una galeta conté típicament el nom del domini del qual prové la galeta, la durada de la galeta i un codi únic de la galeta.

8.2. En accedir a aquesta pàgina web us enviem una galeta. Les cookies s’utilitzaran amb els propòsits següents:

8.3. Per ajudar-nos a reconèixer-lo com a visitant únic (només un número) quan torni a visitar el nostre lloc web i permetre’ns oferir-li una publicitat personalitzada i ajustada a les seves preferències o per evitar mostrar repetidament la mateixa publicitat.

8.4. Per recollir dades anònimes i estadístiques que ens permetran entendre millor com els usuaris utilitzen el nostre lloc i per ajudar-nos a millorar l’estructura del nostre lloc. En cap cas no podem identificar-lo personalment.

8.5. Podem utilitzar dos tipus de “cookies” al nostre lloc web: “cookies” de la sessió que són cookies temporals que romanen al fitxer galeta del seu navegador fins que abandona el nostre lloc web, i cookies permanents, que s’emmagatzemen al fitxer galeta del vostre navegador per més temps (encara que la durada dependrà de la vida de la galeta en qüestió).

8.6. Podeu acceptar o rebutjar les cookies activant aquestes opcions al vostre navegador. No obstant això, us informem que en cas de rebutjar les cookies és possible que no pugueu utilitzar totes les característiques interactives del nostre lloc web.

9. Legislació i jurisdicció aplicable.


Aquestes condicions generals es regeixen per la llei espanyola. Les parts se sotmeten, a la seva elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i als tribunals del domicili de l’usuari.

Copyright © Llibreria i Papereria Caselles S.A. Tots els drets reservats. 2013.